slide1 slide2

Welkom

Rietdekkers de bruin en Zn. b.v. is lid van de Vakfederatie van Riet en Strodekkers en VCA gecertificeerd. Wij verrichten zowel reparatie, renovatie-als nieuwbouwwerkzaamheden sinds1850 voor particulieren,gemeente-instellingen en Monumentenzorg voor grote en kleine objecten

Welkom bij de Bruin & ZN B.V. Rietdekkers

De Bruin Rietdekkers heeft al sinds 1850 een rijke historie in de realisatie van rieten daken. Sinds de oprichting is het bedrijf uitgegroeid tot één van de gerenomeerde rietdekkersbedrijven in Nederland.

Wij zijn ambachtelijke V.C.A. gecertificeerde professionals met een innovatief karakter. In de afgelopen jaren hebben we expertise opgebouwd in het ontwerp en realisatie van nieuwbouw, renovatie en onderhoud van rieten daken. Voor ons is elke klant een uniek persoon en elk dak een uniek object waarbij wij waarde hechten aan kwaliteit, vakbekwaamheid en persoonlijke aandacht voor uw wensen.

Het ontwerpen en leggen van een rietendak kent een rijke traditie. In weer en wind zijn de rietdekkers bezig met het realiseren van maatwerk. Het leggen van een rietendak vergt aandacht en precisie, waardoor een rietdekker ongeveer 8 vierkante meter riet per dag legt. Een professionele rietdekker heeft een jarenlange training en opleiding genoten, voordat hij de status van meesterrietdekker heeft bereikt. Nieuwbouw en onderhoudswerkzaamheden worden door verschillende teams uitgevoerd. Ieder team heeft een specialisatie zoals nieuwbouw of renovatie. De professionals van De Bruin Rietdekkers staan garant voor kwaliteit en maatwerk.

De wens van onze klant in combinatie met onze vakbekwaamheid staat garant voor ambachtelijk maatwerk. Het is onze uitdaging om uw wensen te realiseren, waardoor u zorgeloos kunt wonen onder een rieten dak. Belangrijk binnen ons bedrijf is dat we niet méér beloven dan dat we waar kunnen maken.