Contact

Rietdekker de bruin, specialist in rietdekken

Rietdekkers de Bruin leveren u een rietdekker die uw dak maakt tot een plaatje. Rietdekkers de Bruin zijn gevestigd in Zoeterwoude en zijn al sinds 1850 druk met het bedekken van rieten daken. In deze ruim 150 jaar hebben zij een grote expertise en ervaring opgedaan. Zo krijgt u dan ook een ambachtelijk V.C.A. gecertificeerde rietdekker op uw dak.

Een rietdekker van Rietdekkers de Bruin zorgt ervoor dat u een schitterend rieten dak krijgt op uw huis. Hij denkt met u mee over de vorm, de aanpak en het onderhoud. De rietdekker zorgt er ook voor dat u als klant minimale zorg heeft voor, tijdens en na het rietdekkersproject. Om dit allemaal te kunnen garanderen zorgen zij voor regelmatige vernieuwing binnen het bedrijf. Hierbij proberen zij er bijvoorbeeld voor te zorgen dat de scholingsgraad van de rietdekker hoog blijft.

U kunt voor al het rietdekwerk bij rietdekkers de Bruin terecht. Particulieren, overheden of bedrijven uit zowel binnen- als buitenland zijn bij de rietdekker welkom. Ook staan zij open voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Rietdekker de bruin, voor kwaliteit in het rietdekken

Wenst u meer informatie te ontvangen over rietdekker , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Laat uw reactie achter