Contact

Rieten dak nodig voor uw nieuwe woning? de Bruin & ZN B.V. Rietdekkers komt graag bij u langs voor advies.

De Bruin & ZN B.V. Rietdekkers is gespecialiseerd bedrijf in het aanleggen van een rieten dak. Het maken van een rieten dak is vakwerk, onze medewerkers hebben dan ook jarenlang trainingen en opleidingen gevolgd om kwaliteit en maatwerk bij de klant af te leveren. De Bruin & ZN B.V. Rietdekkers komt graag bij u langs om een rieten dak aan te leggen.

Het voordeel van een rieten dak is dat deze methode al meer dan 600 jaar wordt gebruikt. Dit betekend uiteraard dat een rieten dak van hoogwaardig materiaal is. Een rieten dak werkt ook goed voor de ventilatie. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een stal. Van condensvorming heeft u geen last meer. Een rieten dak zorgt ook voor een zeer goed isolatie wat in de winter toch zeer aangenaam is.

De Bruin & ZN B.V. Rietdekkers is een specialist in het aanleggen van een rieten dak. Wij draaien onze hand nergens voor om en komen graag bij u langs voor een passende offerte. De Bruin & ZN B.V. Rietdekkers is voornamelijk in de omgeving van Zoeterwoude, Zoetermeer, Voorschoten, Leiden, Leiderdorp, Rijnwoude, Hazerswoudedorp, Wassenaar, Stompwijk, Leidschendam, Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg actief wanneer het gaat om een rieten dak. Uiteraard leveren wij door heel Nederland onze diensten.

Rieten dak laat u verzorgen door de Bruin & ZN B.V. Rietdekkers

Wenst u meer informatie te ontvangen over rieten dak, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Laat uw reactie achter