Contact

Rieten daken in verschillende soorten en maten.

De Bruin & ZN B.V. Rietdekkers is gespecialiseerd in verschillende soorten rieten daken. Zo is de Bruin & ZN B.V. Rietdekkers gespecialiseerd in open constructie en de gesloten constructie rieten daken. Het riet wordt bij de open constructie rieten daken bevestig aan de panlatten. Deze constructie werd veelal vroeger gebruikt. Tegenwoordig wordt deze constructie eigenlijk alleen nog maar gebruikt bij oude boerderijen, monumenten, tuinhuisjes en bergkappen.

De Bruin & ZN B.V. Rietdekkers is op het gebied van rieten daken ook gespecialiseerd in de gesloten constructie. Bij de gesloten constructie rieten daken wordt het riet op een dichte isolerende en dampdichte onderplaat bevestigd. Hierdoor zijn de rieten daken voorzien van een hoge isolatie waarde. De binnenzijde van het dak is stofvrij dankzij de onderplaat. U heeft geen last van stof wat uit het riet komt.

De rieten daken van de Bruin & ZN B.V. Rietdekkers zijn van hoogwaardig materiaal gemaakt. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over rieten daken. De Bruin & ZN B.V. Rietdekkers is voornamelijk actief in de omgeving van Zoeterwoude, Zoetermeer, Voorschoten, Leiden, Leiderdorp, Rijnwoude, Hazerswoudedorp, Wassenaar, Stompwijk, Leidschendam, Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Uiteraard werken wij door heel Nederland en eventueel door heel Europa.

Rieten daken laat u leggen door de Bruin & ZN B.V. Rietdekkers

Wenst u meer informatie te ontvangen over rieten daken, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Laat uw reactie achter