Contact

Vakfederatie Rietdekkers is waar de Bruin & ZN B.V. Rietdekkers bij aangesloten is.

De Bruin & ZN B.V. Rietdekkers is aangesloten bij Vakfederatie Rietdekkers, de branche organisatie van rietdekkers in Nederland. De Vakfederatie Rietdekkers is een branche organisatie die de belangen behartigd van rietbedrijven en zelfstandige rietdekkers. Zo zorgt Vakfederatie Rietdekkers voor opleidingen, technische voorlichting en het stellen en bewaken van kwaliteitseisen.

Bedrijven kunnen lid worden van de Vakfederatie Rietdekkers wanneer de ondernemer het vakdiploma rietdekken bezit. Er moet eerst 3 jaar lang ervaring worden opgedaan bij een rietdekkersbedijf, voordat men aan de cursus rietdekker bij de Vakfederatie Rietdekkers kunt gaan beginnen. De cursus is door de Vakfederatie Rietdekkers samen met BDA-Opleidingen te Gorinchem opgezet.

De Bruin & ZN B.V. Rietdekkers is een rietdekkersbedrijf wat aangesloten is bij de Vakfederatie Rietdekkers.
Wanneer u meer informatie wilt over de Vakfederatie Rietdekkers wilt hebben dan kunt u contact met ons opnemen.
De Bruin & ZN B.V. Rietdekkers vind u in de omgeving van Voorschoten, Zoeterwoude, Zoetermeer, Leiden, Leiderdorp, Rijnwoude, Hazerswoudedorp, Wassenaar, Stompwijk, Leidschendam, Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Uiteraard leveren wij door heel Nederland en eventueel internationaal onze diensten.

Vakfederatie Rietdekkers? Alleen voor rietdekbedrijven waar de ondernemer het vakdiploma rietdekken bezit.

Wenst u meer informatie te ontvangen over vakfederatie rietdekkers , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Laat uw reactie achter